Visit Us On Facebook

23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu

Objavio RADA

Ovogodišnji 23. po redu Proljetni međunarodni bjelovarski sajam održat će se u razdoblju od 1.-3. travnja 2022. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Naglasak ovogodišnjeg Sajma je na poljoprivrednoj mehanizaciji, građevinskoj i komunalnoj opremi, opremi za hortikulturu te na mladim poljoprivrednicima koji će imati prilike predstaviti svoje proizvode i prerađevine u sklopu izložbeno-prodajnog dijela sajma.

Osim izložbeno-prodajnog dijela, Sajam će obogatiti razni dodatni sadržaji kao što su okrugli stolovi, edukacijski paneli te istovremeno održavanje 17. Međunarodnog pčelarskog sajma, najslađe sajamske manifestacije koja godinama okuplja veliki broj izlagača iz cijele regije i svijeta. Najbolji stručnjaci iz područja pčelarstva podijelit će svoja saznanja svim zainteresiranim pčelarima kroz brojna predavanja o različitim aktualnim temama u pčelarstvu.

Pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici i poljoprivrednici koji žele predstaviti svoje proizvode na promotivnom štandu Bjelovarsko-bilogorske županije, da se jave u Upravni odjel za gospodarski razvoj i komunalne djelatnosti Bjelovarsko-bilogorske županije, na broj telefona 043/215-190 ili putem e-maila: daliborka.vrankic.horvat@bbz.hr zaključno do 21. ožujka 2022. godine.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: Novosti

Skip to content
Visit Us On Facebook