Visit Us On Facebook

54 milijuna kuna iz Europskog socijalnog fonda za razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo civilnog društva i lokalne zajednice

Objavio RADA

Povodom dovršetka procesa ugovaranja projekata iz Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizirao je svečanu dodjelu ugovora 29. svibnja 2020. s početkom u 14:00 h, u Palači Dverce, u Zagrebu.

Potpisnik ugovora je i Astronomsko društvo Kumova slama iz Daruvara za koje je Razvojna agencija Daruvar pripremila prijavu za projekt “Revitalizacija Društveno- kulturnog centra Daruvar” na kojem je ujedno i partner.

Cilj projekta Revitalizacija Društveno-kulturnog centra Daruvar je unaprijediti suradnju OCD-a i lokalne zajednice na području grada Daruvara kroz revitalizaciju Društveno kulturnog-doma Daruvar i razvoj kulturnih programa za lokalni razvoj kroz jačanje civilno-javnog partnerstva i kapaciteta OCD-a. NOSITELJ PROJEKTA je Astronomsko društvo Kumova slama. PARTNERI PROJEKTA su: Ženska klapa Stentoria, Grad Daruvar, Razvojna agencija Daruvar, Pučko otvoreno učilište Daruvar, Foto film klub Daruvar.

Više na POVEZNICI

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook