Visit Us On Facebook

ACF HRVATSKA: OTVOREN POZIV ZA PRIJAVU MALIH PROJEKATA

Objavio RADA

Ovo je prvi od dva poziva za male projekte. Objava drugog poziva je planirala u drugom kvartalu 2022.godine. Ovim Pozivom će biti podržani projekti manjeg opsega u trajanju od šest mjeseci do godinu dana, usmjereni na intervencije koje predlažu i provode lokalni OCD-i radi povećanja dobrobiti lokalnih zajednica i/ili tematskih zajednica koje čine određene društvene skupine sa zajedničkim interesima, potrebama i problemima u jednom od prioritetnih programskih područja podrške Fonda.

U okviru Poziva najmanje 50% ukupno raspoloživih sredstava bit će dodijeljeno organizacijama sa sjedištem u nedovoljno razvijenim i depriviranim područjima i/ili organizacijama koje rade s marginaliziranim i ranjivim ciljanim skupinama, uključujući i Rome.

Datum objave poziva je 31.ožujka 2021. godine. Iznos financijske podrške je 5.000 – 15.000 eura, a raspoloživi iznos podrški je 315.000 eura. Trajanje provedbe projekta je 6-12 mjeseci. Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 31.svibnja 2021.godine. u 12 sati (po hrvatskom vremenu). Svaki prijavitelj može prijaviti samo jedan projektni prijedlog za ovaj Poziv. Jedna organizacija može sudjelovati u najviše dva projektna prijedloga u ulozi partnera.

Više na: https://acfcroatia.hr/mali-projekti/

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook