Visit Us On Facebook

Akcija mjerenja tlaka i šećera u sklopu projekta „Otvorimo vrata zdravlja“

Objavio RADA

U subotu 10. travnja u 9 sati na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru održana je akcija mjerenja tlaka i šećera u sklopu projekta „Otvorimo vrata zdravlja“. Članovi Centra za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje Krugovi mjerili su građanima šećer i tlak uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Ovo je treća akcija mjerenja tlaka i šećera.

Akcija mjerenja tlaka i šećera u sklopu projekta „Otvorimo vrata zdravlja“ 1

Akciji mjerenja tlaka i šećera pridružili su se i gradonačelnik Damir Lneniček te zamjenica Vanda Cegledi. Također, djelatnice Razvojne agencije Daruvar su sudjelovale u aktivnostima sa članovima Krugova.

Akcija mjerenja tlaka i šećera u sklopu projekta „Otvorimo vrata zdravlja“ 2

Projekt „Otvorimo vrata zdravlja“ odobren je 22. listopada 2019. godine u vrijednosti od skoro 500 tisuća kuna u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. za Promociju zdravlja i prevencija bolesti – faza 1. Provodi ga Centar za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje Krugovi u partnerstvu s gradovima Daruvarom, Lipikom i Novskom te Udrugom osoba s invaliditetom iz Grubišnog Polja, Udrugom invalida rada iz Virovitice i Dijabetičkom udrugom iz Garešnice.

Akcija mjerenja tlaka i šećera u sklopu projekta „Otvorimo vrata zdravlja“ 3

Cilj projekta je povećanje znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti na području obuhvaćenom projektnim aktivnostima. Projektom se utječe na povećanje znanja i svijesti građana s područja četiri županije o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti.

Podijeli
Categories: Novosti

Skip to content
Visit Us On Facebook