Visit Us On Facebook

APN objavio Poziv na iskaz interesa za energetsku obnovu zgrada javnog sektora ugovaranjem energetske usluge

Objavio Filip Medak

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je Poziv na iskaz interesa – prijavu zgrada javnog sektora za energetsku obnovu zgrada javnog sektora ugovaranjem energetske usluge uz korištenje bespovratne financijske pomoći. Rok za podnošenje iskaza interesa APN-u, odnosno prijave zgrade s dokazima o prihvatljivosti je do kraja dana 24.12.2022. godine.

Poziv je namijenjen vlasnicima ili korisnicima postojećih zgrada ili kompleksa zgrada koji čine energetsku funkcionalnu cjelinu, koje nisu oštećene u potresu i nemaju konstruktivna oštećenja zbog drugog uzroka, koje su u vlasništvu javnog sektora i u kojima se obavlja društvena djelatnost.

Cilj Poziva je formirati bazu prihvatljivih zgrada javnog sektora za provedbu energetske obnove kroz model ugovaranja energetske usluge za koje će APN pripremati i pokretati postupke javne nabave za pružanje energetske usluge u svrhu provedbe integralne energetske obnove zgrada.

Rok za podnošenje iskaza interesa APN-u, odnosno prijave zgrade s dokazima o prihvatljivosti Prijavitelja je do kraja dana 24.12.2022. godine.

Više na: https://mpgi.gov.hr/graditeljstvo-98/nacionalni-plan-oporavka-i-otpornosti-inicijativa-obnova-zgrada/apn-objavio-poziv-na-iskaz-interesa-za-energetsku-obnovu-zgrada-javnog-sektora-ugovaranjem-energetske-usluge/14979

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook