Visit Us On Facebook

CISEx Webinar: Ispunjavanje upitnika za kreiranje novog tematskog područja za IKT industriju

Objavio RADA

Online događaj predstavljanja upitnika kojim se prikupljaju podaci i ideje za izradu prijedloga novog tematskog prioritetnog područja radnog naziva Digitalno i kreativno društvo u sklopu revizije Strategije pametne specijalizacije.

Na seminaru, koji će se održati u utorak, 14. prosinca u 17 sati na platformi Zoom, ciljane skupine su ključni donositelji strateških odluka o budućnosti svojih tvrtki i organizacija.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja (MINGOR) i Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) radi na šest tematskih prioritetnih područja (TPP) proizašlih iz postojeće strategije. Zajedničkom inicijativom vodećih udruženja IKT industrije (HGK, HUP, CISEX i CROAI) izborila se prilika za kreiranje prijedloga novog (sedmog) tematskog prioritetnog područja, odnosno nove vertikale za našu IKT industriju.

Za navedeni cilj potrebno je prikupiti važne informacije i ideje.

Jedan od koraka u definiranju tematskog prioritetnog područja je i tzv. proces poduzetničkog otkrivanja (eng. Entrepreneurial Discovery process – EDP), gdje kao relevantni identificiramo nove i potencijalne aktivnosti u područjima našeg djelovanja s ciljem informiranja kreatora javnih politika kako bi se definirala i kreirala prioritetnih područja za aktivnosti poticanja inovacija i specijalizacije.

Prilike kojima bismo IRI aktivnostima mogli bolje, brže i jače transformirati našu IKT industriju uvelike ovise i o kvalitetnom ispunjavanju upitnika koji daje veliki doprinos i težinu u postupku kreiranja prijedloga nove vertikale Digitalno i kreativno društvo.

Ispunjavanje upitnika i prijava na Webinar nalazi se na linku.

Podijeli
Categories: NovostiEdukacija

Skip to content
Visit Us On Facebook