Visit Us On Facebook

Druga generacija OTS edukacija

Objavio Filip Medak

Danas, 01.12.2023. u Digitalnom inovacijskom centru Daruvar održano je uvodno predavanje za 19 polaznika koji će pohađati edukacije za tehničara za telekomunikaciju. Edukacije će krenuti 04.12.2023. te će se održavati od ponedjeljka do petka, osam sati dnevno. Predavanja će se sastojati od teorijskih i praktičnih edukacija.

Svakom polazniku je osigurana besplatna oprema za rad te stručna i prijateljska podrška predavača. Svim polaznicima bit će osigurana mjesečna naknada razmjerno danima provedenim na osposobljavanju te putne troškove.

Edukacije se provode te su sufinancirane kroz mjeru Zavoda za zapošljavanje koji je ujedno i partner, a provodi ih Razvojna agencija Daruvar uz partnere Grad Daruvar te Roaming Networks.

Razvojnoj agenciji Daruvar odobren je iznos od ukupno 30.600,00 eura kroz koji će se sufinancirati jedan dio iznosa za plaću mentora, dok drugi dio iznosa sufinancirati će se za dvije plaće djelatnika Razvojne agencije Daruvar.

Cilj OTS edukacija je što kvalitetnije osposobljavanje za samostalno korištenje implementirane telekomunikacijske i mrežne opreme te osigurati mladima ostanak u našem gradu, povećati njihovu konkurentnost na tržištu rada te osigurati nova znanja i kompetencije kako bi se naposljetku i zaposlili. 

Podijeli
Categories: NovostiOTS edukacije

Skip to content
Visit Us On Facebook