Visit Us On Facebook

Drugi javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske 2a2022. godinu

Objavio RADA

Ministarstvo poljoprivrede poziva udruge da se u skladu s ovim Javnim pozivom prljave za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske 2a2022. godinu.

Udrugom koja promiče poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora, u smislu prvog stavka smatra se dobrovoljno i registrirano udruženje osnovano radi djelovanja, promidžbe, unaprjeđenja i razvoja poljoprivrede, pružanja stručne pomoći, informiranja javnosti o događajima s područja poljoprivrede i prehrane, kao i Života na selu, te radi sudjelovanja u radu javnih institucija kojima je cilj dobrobit života na selu.

Ministarstvo će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje sudjeluju u organizaciji manifestacijama koje se održavaju od 1. kolovoza do 31. prosinca 2022. godine u trajanju od najviše 5 dana (radionica, seminar, okrugli stol, konferencija, simpozij, sajam…).

Financijska potpora dodjeljuje se u najmanjem iznosu od 5.000,00 kuna i najvećem iznosu od 50.000’00 kuna za pokriće troškova provedbe programa.

Prijave se podnose zaključno s 3. rujna 2022. godine.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook