Visit Us On Facebook

ESF platforma najavila tri online radionice

Objavio RADA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva otvorila je na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr prijave za tri online radionice koje će 29. i 30. lipnja i 1. srpnja održati suradne organizacije Nacionalne zaklade: Centar za civilne inicijative iz Zagreba, Dkolektiv iz Osijeka i udruga Smart iz Rijeke.

Prva će se održati dvodnevna online radionica centra za civilne inicijative, 29. i 30.6.2021. na temu „Upravljanje volonterima“.Sudionici radionice steći će znanja o 8 koraka upravljanja volonterima, izraditi oglas, izraditi prijavnicu, voditi evidenciju volonterskih sati i prijaviti MDOMSP godišnji izvještaj o volontiranju u organizaciji.

Zatim slijedi online radionica Dkolektiva Osijek, koja će se održati 1.7.2021. na temu „Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnog društva“ čiji je cilj povećanje znanja potrebnih za planiranje i provedbu praćenja i vrednovanja različitih segmenata rada organizacije.

Treća radionica je online radionica udruge Smart, održat će se također 1.7.2021., na temu „Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva“ čiji je cilj upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te različitim izvorima i tehnikama prikupljanja sredstava.

Radionica je namijenjena osobama bez ili s malo iskustva u prikupljanju sredstava.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: EdukacijaNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook