Visit Us On Facebook

ESF PLATFORMA: Otvorene prijave na još dvije online radionice u travnju

Objavio RADA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr  otvorila je prijave na dvije online radionice koje će 27. i 29. travnja održati suradne organizacije Nacionalne zaklade, Centar za civilne inicijative iz Zagreba i udruga Smart iz Rijeke.

27. travnja od 10 do 12 sati održat će se prva radionica na temu „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“, a održat će ju Centar za civilne inicijative iz Zagreba.

29. travnja od 10 do 13 sati održat će se druga radionica na temu „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“, a održat će ju udruga Smart iz Rijeke.

Na radionicama će biti predstavljeni primjeri vođenja projekata na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, stjecanje i očuvanje ugleda organizacije s obzirom na praćenje provedbe, evaluaciju i izvještavanje javnosti. Sudionici radionice steći će znanja o osnovnim postupcima provedbe projekata iz javnih izvora te upoznati najčešće pogreške i teškoće s kojima se udruge susreću u RH i kako iz izbjeći. 

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva organizira radionice u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja.

Više na: http://www.esf.hr/esf-platforma-otvorene-prijave-na-jos-dvije-online-radionice-u-travnju/

Podijeli
Categories: EdukacijaNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook