Visit Us On Facebook

Financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina

Objavio RADA

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je Natječaj za financiranje projekata u 2021. godini prema Programu za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina, vrijedan 20 milijuna kuna.

Cilj ovog Natječaja je doprinijeti smanjenu nezaposlenosti na ruralnim područjima i ekonomsko osnaživanje nacionalnih manjina.

Prijavu na ovaj Natječaj može podnijeti SOPG/OPG koji mora biti na području jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom većim od 5% pripadnika nacionalnih manjina u ukupnom stanovništvu prema Popisu stanovništva iz 2011. godine. SOPG/OPG koji se prijavljuje na Natječaj mora biti upisan u Upisnik poljoprivrednika/Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te ekonomske veličine od 500 do 4999 eura standardnog ekonomskog rezultata.

Najviši iznos dodijeljenih sredstava po korisniku je 60.000,00 kn. Prijave se podnose od 3.5.2021. do 3.6.2021.

Više na: POVEZNICA

Za sve zainteresirane u nastavku se nalazi anketa koju možete ispuniti kako bi izbjegli gužve zbog epidemiološke situacije. Nakon ispunjavanja ankete, javit će Vam se djelatnice Razvojne agencije s povratnim informacijama.

Ispunite ANKETU

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook