Visit Us On Facebook

HAMAG-BICRO nastavlja podržavati start-up zajednicu u Hrvatskoj

Objavio RADA

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Europska poduzetnička mreža u suradnji s BIRD poduzetničkim inkubatorom i Poduzetničkim centrom Krapinsko-zagorske županije poziva vas na besplatni međunarodni susret poduzetnika (B2B matchmaking) koji će se održati u srijedu, 07. srpnja 2021. godine u 18.00 sati, u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije.

Događanje će započeti pozdravnim govorima, a nastavit će se govorom tehnološkog poduzetnika i ulagača Francoisa Mazoudiera.  Gospodin Francois Mazoudier, koji je sudjelovao u razvoju osam tvrtki te se pridružio start-up-to-NASDAQ projektu inicijalne ponude dionica, ujedno je i investitor. Kroz svoj investitorski vijek prikupio je preko 200 milijuna dolara investicija za start-upove.

HAMAG-BICRO kao središnja nacionalna agencija za malo i srednje poduzetništvo i kroz ovaj događaj nastavlja pružati podršku daljnjem rastu i razvoju malog i srednjeg poduzetništva kao ključnog  pokretača gospodarskog razvoja.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika ograničen.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: EdukacijaNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook