Visit Us On Facebook

II. JAVNI POZIV Za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj gospodarstva i obrtništva u 2023. godini

Objavio Filip Medak

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava iz Proračuna Bjelovarsko-bilogorske županije, potpora male vrijednosti (u daljnjem tekstu: potpora) kroz slijedeću mjeru – Mjera 4. Sufinanciranje uvođenja BIKE&BED standarda.

Korisnici mjere su registrirani privatni iznajmljivači, obrti, tvrtke, ustanove, obiteljska poljoprivredna gospodarstva ili udruge koje su registrirane za iznajmljivanje objekata, odnosno pružanje usluge smještaja, sa sjedištem u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ili imaju takav objekt na području Bjelovarsko-bilogorske županije koji žele svoj objekt prilagoditi i certificirati za bike&bed standard, na način da zadovolje uvjete za dobivanje jedne ili više zvjezdica.

Prihvatljivi troškovi su svi troškovi vezani uz uvođenje i dobivanje bike&bed certifikata za svoj objekt, a odnose se na uređenje i/ili dogradnju, odnosno uređenje i/ili opremanje posebne prostorije za spremanje bicikala, prostora za spremanje prtljage i opreme za bicikle, stalka za bicikle, opreme za punjenje električnih bicikala, servisni kutak sa osnovnim biciklističkim alatom i mazivom, opreme za kontrolu i punjenje pritiska zraka u gumama, opremu za pranje bicikala, GPS uređaje za bicikle, ili drugih prihvatljivih troškova prema ocjeni Povjerenstva.

Iznos sufinanciranja je maksimalno do 50% stvarnog troška (bez PDV-a) po korisniku, a maksimalni intenzitet potpore je do 660,00 eura po korisniku, po predočenju dokaza o stvarno plaćenim uslugama odnosno plaćenim prihvatljivim troškovima.

Javni poziv je otvoren od 12.04.2023. do iskorištenja sredstava osiguranih u Županijskom proračunu za pojedinu mjeru, a najkasnije do 15. studenoga 2023. godine.

Više na: https://bbz.hr/javni-pozivi-natjecaji/ii-javni-poziv-za-dodjelu-bespovratnih-sredstava-za-razvoj-gospodarstva-i-obrtni%C5%A1tva-u-2023-godini

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook