Visit Us On Facebook

INTERREG EUROPE NAJAVLJUJE OTVARANJE JAVNOG POZIVA

Objavio RADA

Tijekom programskog razdoblja 2021. – 2027. program Interreg Europe podržava razmjenu i prijenos iskustava, inovativnih pristupa te jačanja kapaciteta među javnim tijelima i drugim relevantnim organizacijama diljem Europe. Cilj je poboljšati regionalne razvojne politike i instrumente, uključujući programe u okviru EU cilja Ulaganja za radna mjesta i rast. Prihvatljivi prijavitelji i partneri su javne i privatne neprofitne organizacije iz 27 EU zemalja te iz Norveške i Švicarske.

Korisnici sredstava iz ovog programa mogu surađivati na svim zajednički relevantnim temama u skladu s njihovim regionalnim potrebama, sve dok to spada u okvir kohezijskih politika Unije. Unatoč tome, 80% budžeta za projekte bit će namijenjeno projektima čije teme spadaju u jedan od 4 prioriteta:

  1. Pametnija Europa,
  2. Zelenija Europa,
  3. Jače društvene usluge u Europi.

Javni poziv biti će otvoren od 05. travnja 2022. sve do 31.05.2022. godine do 12:00 sati.

Radna verzija novog programskog priručnika, projektni zadatak poziva i predložak obrazaca za prijavu možete pronaći na poveznici.

Dodatna informiranje o javnom pozivu, online traženje projektnih partnera, predlaganje vlastitih vizija projektne ideje možete pronaći i uputiti pitanja na poveznici.

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook