Visit Us On Facebook

JAVNI NATJEČAJ ZA PRIKUPLJANJE I ODABIR PROJEKATA ZA PROVEDBU ISTRAŽIVAČKIH PROGRAMA U PODRUČJU PČELARSTVA I PČELARSKIH PROIZVODA

Objavio Filip Medak

Intervencijom Suradnja sa specijaliziranim tijelima za provedbu istraživačkih programa u području pčelarstva i pčelarskih proizvoda sufinanciraju se projekti istraživačkih programa u pčelarstvu temeljem Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027. Ciljevi intervencije Suradnja sa specijaliziranim tijelima za provedbu istraživačkih programa u području pčelarstva i pčelarskih proizvoda određena je u poglavlju 5.2. Sektorske intervencije, Pčelarski proizvodi, intervenciji 55.1.e.01, točki 2. Strateškog plana.

Financiranje troškova obuhvaćenih intervencijom Suradnja sa specijaliziranim tijelima za provedbu istraživačkih programa u području pčelarstva i pčelarskih proizvoda iz drugih izvora (dvostruko financiranje) nije dozvoljeno.

PRIHVATLJIVI PODNOSITELJI:

Pravo sudjelovanja na Javnom natječaju (u daljnjem tekstu: Natječaj) imaju znanstvenoistraživačke institucije (u daljnjem tekstu: Podnositelj).

Prihvatljivi troškovi odnose se na neto troškove sljedećih kategorija:

(1) Trajna dobra (nova oprema)

(2) Potrošni materijal

(3) Putni troškovi i dnevnice

(4) Troškovi osoblja

(5) Opći troškovi

(6) Dogovoreni troškovi

Rok za podnošenje prijava je 30 (trideset) dana od dana objave Natječaja za prikupljanje i odabir projekata istraživačkih programa u pčelarstvu na službenim mrežnim stranicama Agencije za plaćanja na (www.apprrr.hr).

Više informacija dostupno je na poveznici: https://www.apprrr.hr/objavljen-javni-natjecaj-za-prikupljanje-i-odabir-projekata-istrazivackih-programa-u-podrucju-pcelarstva-i-pcelarskih-proizvoda-za-intervencijsku-godinu-2024/

Podijeli
Categories: NovostiNatječaji

Skip to content
Visit Us On Facebook