Visit Us On Facebook

Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“

Objavio RADA

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću, poziva udruge koje će promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2021., a provode aktivnosti kojima odgovaraju na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama, da se prijave na Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“.

Prijavom se ostvaruju sredstva i podrška PR stručnjaka za promociju aktivnosti.

Cilj ovog poziva je promovirati aktivnosti koje provode udruge kao odgovor na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama. Kriza uzrokovana širenjem koronavirusa i potresima zahtjeva reakciju i šire zajednice kao što su udruge koje pomažu pogođenom stanovništvu i osiguravaju usluge od općeg interesa prilagođene novonastaloj situaciji.

Aktivnosti kojima će se putem Javnog poziva pružiti komunikacijska podrška moraju se provoditi u razdoblju između 1. lipnja i 31. prosinca 2021. godine, a udruge koje se prijavljuju na Javni poziv moraju sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga 2021.

Rok za dostavu prijava je 10.svibnja 2021.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ), u suradnji s agencijama za odnose s javnošću (­­Aplauz komunikacije, Manjgura) dodijelit će dvjema udrugama financijsku podršku u iznosu od po 30.000,00 kuna te stručnu komunikacijsku podršku savjetnika mentora za odnose s javnošću u osmišljavanju i provedbi medijskih i komunikacijskih planova za promociju aktivnosti kojima odgovaraju na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama.

Više na: Ured za udruge – Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga” (gov.hr)

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook