Visit Us On Facebook

Javni poziv za financiranje jednogodišnjih programa i projekata sportskih udruga ŠZBBŽ za 2023. godinu – Mjesečne akontacije za rad klubova

Objavio Filip Medak

Športska zajednica Bjelovarsko – bilogorske županije poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u području sporta da se prijave na Javni poziv za financiranje jednogodišnjih programa i projekata sportskih udruga ŠZBBŽ za 2023. godinu. Udruge sukladno ovom Javnom pozivu mogu prijaviti programe ili projekte za sljedeće programsko područje, a to je; Troškovi natjecanja sportskih udruga.

Ukupno planirana sredstva za sve udruge su –  79.209,00 eura.

Najmanji iznosi koji udruga može tražiti po pojedinom projektu ili programu je 480,00 eura na godišnjoj razini, a najveći iznos po pojedinom projektu ili programu je 3.185,00 eura na godišnjoj razini isplativo kroz 12 mjesečnih rata.

Rok za podnošenje prijava je 04.02.2023.

Sva financijska sredstva koja ŠZBBŽ dodjeljuje putem Javnog poziva na razdoblje do 12 mjeseci odnose se na programe ili projekte koji će se provoditi u kalendarskoj godini za koju se Javni poziv raspisuje.

Više na: https://bbz.hr/javni-pozivi-natjecaji/javni-poziv-za-financiranje-jednogodi%C5%A1njih-programa-i-projekata-sportskih-udruga-%C5%A1zbb%C5%BE-za-2023-godinu-mjese%C4%8Dne-akontacije-za-rad-klubova

Podijeli
Categories: NovostiNatječaji

Skip to content
Visit Us On Facebook