Visit Us On Facebook

Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2023. godinu

Objavio Filip Medak

Ministarstvo će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje promiču poljoprivredu i vrijednosti ruralnog prostora, za djelatnosti koje su povezane uz održavanje manifestacija i/ili promidžbenih aktivnosti te programa udruga. Udrugom koja promiče poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora smatra se dobrovoljno i registrirano udruženje osnovano radi djelovanja, promidžbe, unaprjeđenja i razvoja poljoprivrede, pružanja stručne pomoći, informiranja javnosti o događajima s područja poljoprivrede i prehrane kao i života na selu, te radi sudjelovanja u radu javnih institucija kojima je cilj dobrobit života na selu.

Ministarstvo će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje sudjeluju u organizaciji manifestacija i aktivnosti u2023.godini, a u trajanju od najviše 5 dana.

Pravo prijave na Javni poziv imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama.

Financijska potpora dodjeljuje se u najmanjem iznosu od 1.000,00 EUR i najvećem iznosu od 7.000,00 EUR za pokriće troškova provedbe programa.

Rok za podnošenje zahtjeva je l9. srpnja 2023. godine do 16:00 sati.

Podijeli
Categories: NovostiNatječaji

Skip to content
Visit Us On Facebook