Visit Us On Facebook

Javni poziv za financiranje programskih sadržaja elektroničkih medija u 2022. godini

Objavio RADA

Predmet javnog poziva je javno prikupljanje prijava za financiranje programskih sadržaja elektroničkih medija u 2022. godini. Cilj dodjele financijskih sredstava je proizvodnja i objava kvalitetnih programskih sadržaja od interesa za Bjelovarsko-bilogorsku županiju i njezine stanovnike.

Na Javni poziv mogu se prijaviti nakladnici koji obavljaju djelatnost elektroničkog medija i ispunjavaju sljedeće uvjete:

  • imaju sjedište na području Bjelovarsko-bilogorske županije
  • imaju koncesiju za područje Bjelovarsko-bilogorske županije i šire
  • koji su upisani u knjige pružatelja medijskih usluga odnosno elektroničkih publikacija Agencije za elektroničke medije (AEM)
  • elektroničke publikacije upisane u Knjigu pružatelja elektroničkih publikacija koje svojim sadržajem nisu proizašle iz tiskanih medija, televizije ili radio postaja i koje sadržajem većinom pokrivaju teme s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i njenih gradova i općina
  • prijavitelj mora biti upisan u odgovarajuću Knjigu pružatelja najmanje godinu dana od dana predaje prijave.

Prijave na Javni poziv s pripadajućom dokumentacijom podnose se u roku od 8 dana od dana objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Bjelovarsko-bilogorske županije, do 16. veljače 2022. godine.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook