Visit Us On Facebook

Javni poziv za financiranje programskih sadržaja elektroničkih medija u 2023. godini

Objavio Filip Medak

Predmet javnog poziva je javno prikupljanje prijava za financiranje programskih sadržaja elektroničkih medija u 2023. godini. Pod programskim sadržajima podrazumijevaju se objave od interesa za Bjelovarsko-bilogorsku županiju koje su izdvojene u tematske cjeline ili pojedinačno.

Na Javni poziv mogu se prijaviti nakladnici koji obavljaju djelatnost elektroničkog medija

Cilj dodjele financijskih sredstava je proizvodnja i objava kvalitetnih programskih sadržaja od interesa za Bjelovarsko-bilogorsku županiju i njezine stanovnike.

 Prijave na Javni poziv s pripadajućom dokumentacijom podnose se u roku od 8 (osam) dana od dana objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Bjelovarsko-bilogorske županije ili do 26.01.2023.

Odluku o dodjeli financijskih sredstava donosi župan, na prijedlog Povjerenstva kojeg imenuje župan Bjelovarsko-bilogorske županije.

Rezultati Javnog poziva objavit će se na službenoj mrežnoj stranici Bjelovarsko-bilogorske županije u roku od 3 (tri) dana od dana odabira.

Sve ostale informacije možete pronaći na slijedećoj poveznici:

https://bbz.hr/javni-pozivi-natjecaji/javni-poziv-za-financiranje-programskih-sadr%C5%BEaja-elektroni%C4%8Dkih-medija-u-2023-godini

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook