Visit Us On Facebook

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u fazi predakceleracije

Objavio Filip Medak

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u fazi predakceleracije unutar Programa akceleracije, koji se provodi pod mjerom “Jačanje akceleracijske aktivnosti”.

Program akceleracije je koncipiran od strane HAMAG-BICRO-a u svrhu provedbe niza aktivnosti usmjerenih inovativnim novoosnovanim poduzećima, razvojnim timovima i pojedincima (fizičkim osobama – za fazu predakceleracije).

Aktivnosti se odnose na sustavnu podršku gore navedenim subjektima u cilju inicijalne procjene stanja njihovog poslovanja, individualnog savjetovanja o poslovanju, mentoriranju od strane stručnih mentora, pružanju podrške prilikom komunikacije s investitorima, aktivnostima internacionalizacije i sl.

Na ovaj Poziv mogu se prijaviti novoosnovana poduzeća koja su osnovana najviše 5 godina prije dana predaje projektnog prijedloga čiji je razvoj djelatnosti ili proizvoda vezan uz inovativna rješenja, usluge i tehnologije; razvojni timovi te pojedinci (fizičke osobe) koji razvijaju inovativni proizvod/uslugu koji se trenutno nalaze u fazama TRL 5-8.

Korisnici će, u okviru ovog Programa, moći ostvariti nefinancijsku potporu u vidu usluga akceleratora – provoditelja Programa, kako slijedi:

  • u fazi predakceleracije do najviše 4.000 €
  • u fazi akceleracije do najviše 17.000 €
  • u fazi postakceleracije do najviše 6.000 €.

Navedena potpora će se evidentirati poduzećima kao potpora male vrijednosti, a na istu će ostvarivati pravo ukoliko zadovolje uvjete prelaska iz faze predakceleracije u fazu akceleracije.

Rok za prijavu je do 07. kolovoza do 00:00 sati.

Više na:  https://hamagbicro.hr/izmjena-javnog-poziva-za-iskaz-interesa-faza-predakceleracije/

Podijeli
Categories: NovostiNatječaji

Skip to content
Visit Us On Facebook