Visit Us On Facebook

Javni poziv za iskaz interesa za uspostavljanje, povećanje, unapređenje i proširenje kapaciteta recikliranja na području Republike Hrvatske

Objavio RADA

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi ostvarenja ciljeva i mjera propisanih Planom gospodarenja otpadom Republike Hrvatske za razdoblje 2017.-2022. godine te u svezi provedbe Zakona o održivom gospodarenju otpadom objavljuje Javni poziv za iskaz interesa za uspostavljanje, povećanje, unapređenje i proširenje kapaciteta recikliranja na području Republike Hrvatske.

Ovim Javnim pozivom prikupljaju se podaci o potrebama, mogućnostima i prilikama zainteresiranih gospodarskih subjekata za uspostavljenjem, povećanjem, unapređenjem i proširenjem kapaciteta recikliranja posebnih kategorija otpada i ostalih vrsta otpada radi povećanja gospodarske aktivnosti unutar Republike Hrvatske.

Prijavu na iskaz interesa sukladno ovom Javnom pozivu mogu izvršiti gospodarski subjekti koji:

  1. imaju sjedište na području Republike Hrvatske
  2. imaju sklopljen ugovor o obradi posebne kategorije otpada koja je u sustavu kojim upravlja Fond ili
  3. imaju ishođeno ovlaštenje Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja za obavljanje obrade posebne kategorije otpada
  4. ili imaju dozvolu za gospodarenje otpadom za obradu posebne kategorije otpada
  5. ili iskažu interes za uspostavu kapaciteta recikliranja posebnih kategorija otpada i ostalih vrsta otpada, a da u trenutku objave Javnog poziva nemaju sklopljen ugovor s Fondom, ishođeno ovlaštenje Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ili dozvolu za gospodarenje otpadom.

Prijave se šalju putem elektroničke pošte najkasnije do 20.06.2021. godine u 16,00 sati.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook