Visit Us On Facebook

Javni poziv za nominiranje projekata i aktivnosti za dodjelu financijske potpore za održivi povratak na potpomognuta područja i područja posebne državne skrbi

Objavio RADA

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje 26. studenog 2021. godine raspisuje poziv za sve zainteresirane jedinice lokalne samouprave (općine/gradovi) na potpomognutim područjima i područjima posebne državne skrbi da dostave prijedloge projekata koji se odnose na održivi povratak, ostanak i naseljavanje u svrhu pristupačnosti i unapređivanje lokalne infrastrukture, osobito izgradnje, obnove i rekonstrukcije objekata socijalne i komunalne infrastrukture, vodeći računa o zaštiti okoliša, energetskoj učinkovitosti i neovisnosti.

Cilj programa usmjeren je na ostvarenje planova smanjivanja razlika između regija i manje razvijenih regija, u skladu s načelima razvojne politike, održivog razvoja i socijalne uključenosti.

Krajnji korisnici su jedinice lokalne samouprave (općine/gradovi) na potpomognutim područjima i područjima posebne državne skrbi.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objave javnog poziva na web stranici Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

IZVOR: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook