Visit Us On Facebook

Javni poziv za podizanje kvalitete pružatelja usluga smještaja sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije za 2022. godinu

Objavio RADA

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije objavljuje Javni poziv za podizanje kvalitete pružatelja usluga smještaja sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije za 2022. godinu.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije (dalje u tekstu: TZ BBŽ) za sufinanciranje turističkih projekata s ciljem unapređenja i razvoja turizma na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Maksimalni iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom korisniku iznosi do 50% prihvatljivih troškova (bez PDV-a), a najviše do 30.000,00 kn.

Prihvatljivi troškovi financiranja su:

  1. obnova, rekonstrukcija i opremanje postojećih smještajnih kapaciteta, te njihovih pratećih sadržaja s ciljem podizanja kvalitete i standarda (interijer), trošak ulaganja u obnovljive izvorne energije ( solarni paneli, dizalice topline i dr.)
  2. dodatni sadržaji uz bazene, sportsko-rekreacijski i zabavni sadržaji, prostori za tematska i zabavna događanja, igraonice i sadržaji za djecu i sl.,
  3. obnova i opremanje kampova, kamp naselja, kampirališta i kamp odmorišta
  4. trošak hortikulturnog uređenja okoliša, odnosno manji građevinski i zemljani radovi – do 30% ukupne vrijednosti prijavljenog projekta,
  5. uređenje i opremanje dječjih igrališta, te pješačkih i poučnih staza na vlastitom imanju, izrada vidikovca, promatračnice, stijene za penjanje, zip line i sl.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati:

  • Hoteli (Pravilnik o razvrstavanju, kategorizaciji i posebnim standardima ugostiteljskih objekata iz skupine Hoteli (NN 56/16)),
  • Kampovi (Pravilnik o razvrstavanju i kategorizaciji ugostiteljskih objekata iz skupine Kampovi (NN 54/16)),
  • Ostali ugostiteljski objekti za smještaj.

Javni poziv je objavljen dana 11. srpnja 2022. na internetskim stranicama TZ BBŽ, otvoren je 30 dana od objave na stranici TZ BBŽ.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook