Visit Us On Facebook

Javni poziv za provođenje posebnih oblika nastave (ljetne škole) za učenike pripadnike nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2021./2022.

Objavio RADA

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Javni poziv za provođenje posebnih oblika nastave (ljetne škole) za učenike pripadnike nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2021./2022.

Predmet ovoga Javnog poziva za provođenje posebnih oblika nastave (ljetne škole) za učenike pripadnike nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2021./2022. je prikupljanje pisanih prijedloga programa udruga i ustanova nacionalnih manjina koje organiziraju i provode posebne oblike nastave za potrebe učenika pripadnika nacionalnih manjina. Sredstva za provedbu Javnoga poziva osigurana su u Državnome proračunu Republike Hrvatske za 2022. godinu i projekcijama za 2023. i 2024. godinu

Ministarstvo znanosti i obrazovanja iz sredstava u Državnome proračunu za 2022. godinu sufinancira provedbu posebnih oblika nastave za učenike pripadnike nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj (prijevoz, putno osiguranje, smještaj i prehranu sudionika, kao i potrebnu didaktičku opremu te banner ili roll-up) s maksimalno 1.300,00 kuna po učeniku.

Na Javni poziv svoje programe mogu prijaviti udruge koje su registrirane prema Zakonu o udrugama i ustanove koje su registrirane prema Zakonu o ustanovama te čije je primarno djelovanje usmjereno na područje odgoja i obrazovanja učenika pripadnika nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj.

Prijave na Javni poziv podnose se do 28. ožujka 2022. godine.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Skip to content
Visit Us On Facebook