Visit Us On Facebook

JAVNI POZIV za sufinanciranje audiovizualnih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2022. godini

Objavio RADA

Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje projektnih prijedloga produkcije i postprodukcije audiovizualnih djela o Domovinskom ratu u 2022. godini.

Svrha i cilj ovoga Javnog poziva je promicanje vrijednosti Domovinskog rata na temelju Programa Vlade Republike Hrvatske za mandat 2020.–2024. i Provedbenog plana Ministarstva hrvatskih branitelja za razdoblje 2021.-2024. kroz razvoj i promicanje audiovizualne kulture.

Zahtjev za sufinanciranje mogu podnijeti pravne osobe i obrti registrirani za proizvodnju audiovizualnih djela i upisani u odgovarajući registar u Republici Hrvatskoj ili drugoj članici EU te nezavisni producenti/ice, zajednički s redateljima/icama, sa scenarijem za koji su stekli autorska prava ili potpisali rezervaciju tj. opciju s autorom/icom, u svrhu snimanja audiovizualnog djela.

Jednom projektu je po ovom Javnom pozivu moguće odobriti najviše do 150.000,00 kuna za 3 jednu fazu produkcije ili postprodukcije audiovizualnog djela o Domovinskom ratu, a jedan podnositelj može prijaviti samo jedan projektni prijedlog.

Javni poziv otvoren je od 19. siječnja do 18. veljače 2022. godine.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook