Visit Us On Facebook

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE NABAVE FILTERA I/ILI SUSTAVA ZA PROČIŠĆAVANJE ZRAKA U VOZILIMA U CESTOVNOM PRIJEVOZU PUTNIKA

Objavio RADA

Predmet ovog Javnog poziva je neposredno sufinanciranje nabave filtera i/ili sustava za pročišćavanje zraka u vozilima u javnom linijskom i povremenom prijevozu putnika (npr. autobusima i dr.) koji imaju svrhu sprječavanja širenja povećanih količina alergena, koji su posljedica klimatskih promjena. Filterima se osim alergena, u znatnoj mjeri sprječava i širenje bakterija i virusa (npr. koronavirusa) u zatvorenim prostorima u kojima dulje vrijeme borave putnici u javnom linijskom i povremenom cestovnom prijevozu putnika.

Pravo na korištenje sredstava Fonda sukladno ovom Javnom pozivu mogu ostvariti isključivo pravne i fizičke osobe – obrtnici u javnom linijskom i povremenom cestovnom prijevozu putnika u unutarnjem i međunarodnom prijevozu.

Podnositelj zahtjeva može ostvariti sredstva Fonda po ovom Javnom pozivu u prethodno navedenom postotnom udjelu, odnosno najviše do 600.000,00 kuna.

Razdoblje prihvatljivih troškova i provedbe projekta je od 1. siječnja 2021. godine do 31. prosinca 2022. godine, u kojem trošak mora nastati i biti plaćen.

Rok za dostavu zahtjeva na Javni poziv je 31. prosinca 2021. godine.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook