Visit Us On Facebook

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE NABAVE UREĐAJA ZA SPRJEČAVANJE NASTANKA BIOOTPADA (OTPADA OD HRANE) U HOTELIMA

Objavio RADA

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuje Javni poziv za sufinanciranje nabave uređaja za sprječavanje nastanka biootpada (otpada od hrane) u hotelima, sufinancirat će se troškovi nabave novih uređaja za sprječavanje nastanka biootpada. U smislu ovog Javnog poziva uređajima se smatraju dehidratori i digestori.

Pravo na korištenje sredstava Fonda po ovom Javnom pozivu mogu ostvariti pravne osobe, i to javne ustanove koje upravljaju zaštićenim područjima i trgovačka društva.

Bespovratna sredstva po ovom Pozivu dodjeljuju se putem sredstava pomoći i subvencija, što može iznositi najviše do 40% opravdanih troškova po jednom zahtjevu, ali ne više od 150.000,00 kn po jednom zahtjevu.

Rok za dostavu zahtjeva na Javni poziv za sufinanciranje počinje danom objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Fonda, a završava istekom kalendarske godine (31. prosinca 2022. godine) odnosno objavom Fonda o danu iskorištenosti predviđenih sredstava namijenjenih predmetu ovog Javnog poziva, ovisno koji uvjet prije nastupi.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook