Visit Us On Facebook

„Korak bliže zajednici“

Objavio RADA

Otvorene su prijave za donacije u sklopu društveno odgovornog projekta „Korak bliže zajednici”, a prijaviti se mogu neprofitne organizacije i udruge iz cijele Hrvatske. Svi zainteresirani mogu podnijeti prijave putem obrasca na internetskoj stranici Studenca. Prijave su otvorene do kraja siječnja.

Društveno odgovorni projekt „Korak bliže zajednici” osmišljen je kako bi Studenac kao kompanija pružio potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice. U projektu tako mogu sudjelovati sve neprofitne organizacije i udruge koje se brinu o iskorjenjivanju gladi, pridonose blagostanju ljudi svih generacija ili promoviraju zdrav život. Pri odabiru organizacija stručni tim Studenca vodi se drugim i trećim UN-ovim ciljem, koji se odnose upravo na spomenuta područja djelovanja.

„Korak bliže zajednici” započeo je u listopadu 2021., a odabranim organizacijama u prvom krugu projekta Studenac je u prosincu donirao ukupno 100.000 kuna. Tijekom godine projekt će se provoditi četiri puta, kada će se zaprimati prijave i dodjeljivati sredstva odabranim neprofitnim organizacijama.

Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a putem programa „Korak bliže zajednici” nastojimo pridonositi pozitivnim promjenama u društvu.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook