Visit Us On Facebook

Ministarstvo poljoprivrede dodijelilo dodatnih 4 milijuna kuna za 66 korisnika na područjima naseljenim nacionalnim manjinama

Objavio RADA

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je 16. studenoga 2020. godine  izmjenu Natječaja za financiranje projekata u 2020. godini prema Programu za financiranje projekata lokalne infrastrukture, ruralnog razvoja, poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.
 


U skladu s navedenom izmjenom Natječaja dodatna sredstva u iznosu od gotovo 4 milijuna kuna raspoređena su obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koja se nalaze na područjima jedinica lokalne samouprave koje su prema vrijednosti indeksa razvijenosti svrstane u prvu i drugu skupinu razvijenosti.
 
Povjerenstvo za odabir projekata i dodjelu bespovratnih sredstava sastavilo je listu projekata koji ispunjavanju sve uvjete, u skladu s odredbama Natječaja, i predložilo ministrici poljoprivrede donošenje Dopune Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava. Navedenom odlukom, uz 232 ranije odobrena projekta u okviru istog Natječaja, dodijeljena je potpora za još 38 korisnika iz prve i 28 korisnika iz druge skupine razvijenosti što je ukupno 66 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s ugovorenim iznosom od 3.987.970,00 kuna.

Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava Ministarstvo poljoprivrede dostaviti će korisnicima na potpis putem preporučene pošte na adrese sjedišta poljoprivrednog gospodarstva.

Odluku možete pronaći na POVEZNICI.

Izvor:POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook