Visit Us On Facebook

Na ESF.platformi otvorene prijave na dvije online radionice

Objavio RADA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na dvije online radionice koje će održati suradne organizacije Nacionalne zaklade.

Prva u ovogodišnjem nizu je radionica “Gospodarske djelatnosti udruga i povezana poduzeća – Kako udruga pokreće i održava zdravim društvenopoduzetnički pothvat” koju će 9. veljače 2021. održati ACT grupa.

PRIJAVA:POVEZNICA

Druga radionica održat će se 12. veljače 2021. na temu “Sustav osiguranja kvalitete u organizacijama civilnog društva“, a održat će ju DKOLEKTIV iz Osijeka.

PRIJAVA:POVEZNICA

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

Izvor: http://www.esf.hr/na-esf-platformi-otvorene-prijave-na-dvije-online-radionice/

Podijeli
Categories: EdukacijaNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook