Visit Us On Facebook

Natječaj: Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju

Objavio RADA

Otvoren je poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva). Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz instrumenta Pomoć za oporavak za koheziju i europska područja „REACT-EU”. Poziv se provodi kao otvoreni postupak u modalitetu privremeno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 30. travnja 2021. godine u 11:00:00 sati do 31. svibnja 2021. godine u 16:00:00 sati. 

Prijavitelji projekta su mikro, mali i srednji poduzetnici. Ovim će se Pozivom podrškom ulaganjima poduzeća u zelene i/ili digitalne tehnologije ojačati konkurentnost i potaknuti rast MSP-ova kako bi povećali njihovu sposobnost da odgovore na izazove tržišta uzrokovane krizom nastalom kao posljedica širenja koronavirusa.

Ukupna alokacija Poziva iznosi 1.140.000.000,00 HRK. Projektni prijedlozi podnose se elektronički putem sustava eFondovi. Ukupni najviši iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom Pozivu može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 7.500.000,00 HRK po projektnom prijedlogu, a najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po pojedinom projektnom prijedlogu je 500.000,00 HRK.

Pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv moguće je poslati isključivo putem elektroničke pošte na sljedeću adresu react@mingor.hr.

Upiti zaprimljeni na druge adrese neće biti uzeti u obzir, niti će odgovori na tako postavljena pitanja biti objavljeni na način propisan pravilima Poziva.

Više na: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/jacanje-konkurentnosti-poduzeca-ulaganjima-u-digitalnu-i-zelenu-tranziciju/

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook