Visit Us On Facebook

Natječaj Uniqua

Objavio RADA

Predmet Natječaja je dodjela donacija za podršku projektima ustanova, udruga, škola i drugih organizacija u 2021. godini. Na natječaj se mogu javiti organizacije isključivo s projektima za dobrobit djece i mladih  koji su posebno ranjiva skupina u trenutnoj situaciji uzrokovanoj epidemijom bolesti COVID-19, potresima i svim njihovim posljedicama.

Prihvatljivi prijavitelji su organizacije civilnog društva: udruge, zaklade,  umjetničke organizacije, privatne neprofitne ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života u zajednici te stanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (npr. vrtići, škole, fakulteti, učenički domovi, muzeji, knjižnice i sl.)

Tražena sredstva za pojedini donacijski projekt ne mogu biti manja od 5.000 kuna niti veća od 50.000 kuna te u prijavi nije dopušteno zatražiti veći iznos; prijavitelj treba predložiti iznos donacije u skladu s financijskim planom do najviše 50.000 kuna. Organizator će procijeniti koliko će projekata donirati i u kojem ukupnom iznosu.

Natječaj je otvoren do 11. svibnja 2021. u ponoć. Projekt će biti odabran do 1. lipnja 2021.

Više na: https://radostzivota.uniqa.hr/uvjeti-i-pravila/9

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook