Visit Us On Facebook

Natječaj za odabir likovnog rješenja poštanske marke Republike Hrvatske „Za svako dijete – osmijeh“

Objavio RADA

Hrvatska pošta u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje već 14. godinu organizira likovni natječaj za učenike osnovnih škola u kojem učenici imaju priliku nacrtati motiv poštanske marke Republike Hrvatske na zadanu temu.

Tema ovogodišnjeg natječaja je „Za svako dijete – osmijeh“. Ovim projektom potiču se djeca te profesori likovne kulture i razredne nastave na izradu motiva poštanske marke. Tema ovog natječaja svake godine potiče djecu na likovno stvaralaštvo te uvijek pobuđuje i na promišljanje tema važnih za mladež.

Profesori likovne kulture i razredne nastave odabiru 10 najboljih radova na razini škole i šalju ih Hrvatskoj pošti zaključno s 20. svibnja 2021. godine. Svečanost uručenja nagrade pobjedniku i promocija poštanske marke održat će se u listopadu 2021.

Učenik čiji rad pobijedi na natječaju bit će potpisan na poštanskoj marki, a poštanska marka će vrijediti za plaćanje poštanskih usluga.  U natječaju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih škola sa stalnim boravištem ili prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a pobjednik natječaja osvojit će prijenosno računalo i pisač.

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook