Visit Us On Facebook

Objavljen javni poziv za iskaz interesa korisnika budućih logističko-distributivnih centara za voće i povrće

Objavio RADA

Na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o donošenju Operativnog programa jačanja tržišnog kapaciteta sektora voća i povrća za razdoblje od 2021. do 2026., Ministarstvo poljoprivrede objavljuje javni poziv za prikupljanje i iskaz interesa potencijalnih korisnika – investitora u projekte izgradnje objekata logističko-distributivnih centara za voće i povrće financiranih u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Za provođenje Operativnog programa planirana sredstva iznose 616 milijuna kuna uz maksimalni intenzitet potpore od 70%.

Cilj ove reforme je organizirati i povezati ponudu malih poljoprivrednih gospodarstava kroz organizacije proizvođača, poticati udruživanja, suradnje te razmjene iskustava i znanja te unaprijediti položaj poljoprivrednika u sektoru voća i povrća i doprinijeti razvoju proizvoda s većom dodanom vrijednošću.

Za prijavu je potrebno popuniti Obrazac prijave iskaza interesa koji se nalazi u prilogu Javnog poziva. Rok za prijavu je 31. siječnja 2022. Rok za postavljanje upita je 21. siječnja 2022.

Ministarstvo poljoprivrede će 21. siječnja organizirati i online radionicu za sve zainteresirane potencijalne korisnike.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook