Visit Us On Facebook

Objavljen Javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Objavio RADA

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je dana 23.09.2021. godine Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2021. godinu. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge) sa statusom tradicijskog, odnosno umjetničkog obrta.

 
Program se provodi u cilju očuvanja i razvoja deficitarnih djelatnosti tradicijskih obrta koji se pretežito obavljaju ručnim radom i baštine posebne zanatske vještine i umijeća oslanjajući se na obrasce tradicijske kulture te umjetničkih obrta koji se odlikuju proizvodima i uslugama visoke estetske vrijednosti

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 20.000 kuna, a najviši 50.000 kuna. Sredstva za odobrene potpore korisnicima će se isplatiti jednokratno u ukupnom iznosu dodijeljene potpore.
 
Može se financirati nabava strojeva, postrojenja i opreme, alata i inventara, prilagodbu, uređenje i poboljšanje interijera poslovnog i proizvodnog prostora.


 
Prijave se zaprimaju od 27. rujna do 9. listopada 2021., a prijavni obrazac s traženom dokumentacijom se u tom razdoblju podnosi Ministarstvu neposredno ili putem na adresu:
 

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA
Prijava na Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“
Ulica grada Vukovara 78
10000 ZAGREB

IZVOR

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook