Visit Us On Facebook

Objavljen Poziv za dodjelu sredstava „Proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora u prerađivačkoj industriji i toplinarstvu“ iz Modernizacijskog fonda

Objavio Filip Medak

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Poziv za dodjelu sredstava „Proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora u prerađivačkoj industriji i toplinarstvu“. Cilj Poziva je da poduzeća sama proizvode energiju za vlastite potrebe čime bi, između ostalog, smanjila ovisnost o nabavi energije na tržištu i troškove energenata.

Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu iz Modernizacijskog fonda u okviru ovog Poziva je 60.000.000,00 eura.

Najniža odnosno najviša dopuštena ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iz Modernizacijskog fonda koja se može dodijeliti za financiranje prihvatljivih troškova pojedinačnog projektnog prijedloga dostavljenog u sklopu ovog Poziva je kako slijedi:

-najniži iznos 100.000,00 eura

-najviši iznos 2.000.000,00 eura

Prihvatljivi prijavitelji u sklopu ovog Poziva su mikro, mali, srednji i veliki poduzetnici koji temeljem Odluke NKD pripadaju području C: Prerađivačka industrija i području D odjeljku 35.30 Opskrba parom i klimatizacija.

Dostava (podnošenje) projektnog prijedloga započinje 18. travnja 2023. u 9 sati.

Krajnji rok za dostavu projektnih prijedloga je 19. lipnja 2023. do 9 sati.

Više na: https://mingor.gov.hr/vijesti/objavljen-poziv-za-dodjelu-sredstava-proizvodnja-elektricne-energije-iz-obnovljivih-izvora-u-preradjivackoj-industriji-i-toplinarstvu-iz-modernizacijskog-fonda/9238

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook