Visit Us On Facebook

ODOBREN PROJEKT STEMIZIRAJ SE I EDUCIRAJ!

Objavio RADA

Za kraj, ionako već uspješne godine za nas, stiže jedno kvalitetno ”zakucavanje” s projektima!

Jučer je Ured za udrugu Republike Hrvatske donio 4. Odluku o financiranju kojim je naš projekt ”STEMiziraj se i educiraj!”, odobren za financiranje u maksimalnom iznosu od 2.556.726,18 kn te će se financirati 100% bespovratnim sredstvima! Nositelj projekta je Zajednica tehničke kulture Daruvar, s partnerima Aero klub Ždral, Foto film klub Daruvar, Grad Daruvar, Razvojna agencija Daruvar, Radio klub ”Jan Hus” Daruvar te Veleučilište u Virovitici.

Ova Odluka o financiranju došla je u pravo vrijeme da s posebnim ponosom zaključimo svoje ovogodišnje uspjehe. Naime, za ovaj projekt smo poprilično emotivno vezani s obzirom da je začetnik projektne ideje i samog projekta još 2019. godine bio pokojni Marko Čolić, tadašnji predsjednik Zajednice Tehničke kulture Daruvar. Gospodin Marko radio je s mladima i radio je na tome da im se stvore uvjeti za daljnji rad, što će se kroz ovaj projekt i ostvariti.

Projektom će se adaptirati i urediti prostor Zajednice tehničke kulture gdje će se nabaviti razna oprema za provođenje brojnih radionica planiranih kroz projekt. Ovim projektom sva djeca i mladi na području Grada Daruvara i okolnih općina dobiti će na raspolaganje mnogo opreme koju da sada nisu imali gdje niti vidjeti niti pokušati koristiti.

Osim toga, projektom će se također raditi na povećanju znanja naših provoditelja aktivnosti kako bi rad s djecom i mladima bio što kvalitetniji i produktivniji.

Motivirani i sretni odbrojavamo još nekoliko dana ove stare i veselimo se novim projektima i suradnjama s našim udrugama, poduzetnicima i opg-ovcima!

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook