Visit Us On Facebook

Odobrena tri nova projekta za jedinice lokalne samouprave

Objavio RADA

Lokalna akcijska grupa Bilogora Papuk objavila je konačne rezultate Natječaja za provedbu tipa operacije 3.1.1. LRS Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu putem kojega su sva tri prijavitelja uz pomoć vrijedne Razvojne agencije Daruvar dobila potporu.

Općini Sirač dodijeljena je potpora u iznosu od 338.366,70 kn za asfaltiranje staza na mjesnom groblju u Siraču, Dobrovoljnom vatrogasnom društvu dodijeljeno je 360.313,26 kn za poboljšanje energetskih svojstava zgrade Vatrogasnog doma u Siraču.

Posebno nam je drago što je Gradu Daruvaru za izgradnju dječjeg igrališta kojim će osigurati prostor u prirodi za igru sve djece, uključujući i djecu s posebnim potrebama i/ili teškoćama u razvoju, dodijeljena je potpora u iznosu od 371.975,00 kn te će ono biti smješteno na Petrovom Vrhu. Izgradnja dječjeg igrališta na Petrovom vrhu još je jedan od načina da se obogati sadržaj izletišta koji će koristiti svi naši građani ali i posjetitelji. Sigurni smo da će se u narednom periodu otvoriti nove mogućnosti i natječaji kroz koje ćemo moći nastaviti raditi na kvaliteti ponude dodatnih sadržaja izletišta svim našim građanima i posjetiteljima.

Sve tri projektne prijave izradila je Razvojna agencija Daruvar. Ukupna vrijednost odobrenih sredstava iznosi 1.070.654,96 kn.

Čast nam je biti dio ovakvih projekata jer ono što se njima ostvaruje namijenjeno je svim članovima lokalne zajednice. Hvala Gradu Daruvaru, Općini Sirač i DVD-u Sirač na danom povjerenju.

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook