Visit Us On Facebook

Online radionica: Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva u zajednici

Objavio RADA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje organizacija civilnoga društva u zajednici?” koju će 20. srpnja 2021. održati Centar za civilne inicijative iz Zagreba.

Sudionici radionice steći će znanja o društvenom kapitalu, definiciji i pojmu te kako prepoznati i potaknuti razvoj društvenog kapitala u svojim zajednicama u kojima udruge djeluju ili njihovi predstavnici žive. Svi sudionici sudjelovat će u radionici predstavljajući svoje primjere iz zajednica iz kojih dolaze i organizacija iz kojih dolaze – navodi se u pozivu organizatora.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, Dkolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Rok za prijavu je 16.7.2021.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook