Visit Us On Facebook

POZIV NA ISKAZ INTERESA PROIZVOĐAČIMA, PREDSTAVNIČKIM UREDIMA, GENERALNIM ZASTUPNICIMA ILI UVOZNICIMA MOTORNIH VOZILA

Objavio RADA

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurao je 105 milijuna kuna u 2021. godini za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila – 90 milijuna za fizičke i pravne osobe te 15 milijuna za javni sektor.

Obavljen je prvi korak – objava Poziva za iskaz interesa proizvođačima, predstavničkim uredima, generalnim zastupnicima ili uvoznicima motornih vozila na području Republike Hrvatske koji su zainteresirani da energetski učinkovita vozila koja proizvode odnosno vozila proizvođača koja zastupaju budu uključena u provedbu mjere poticanja kupnje energetski učinkovitih vozila i koji će biti aktivno uključeni u provedbu ovog Programa.

Cilj Poziva je prikupiti bazu podataka o energetski učinkovitim vozilima za koja je moguće ostvariti sufinanciranje te popis prodajnih mjesta na kojima su ista raspoloživa. Fond će na dan objave Javnog poziva za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila javno objaviti listu prijavljenih zastupnika, vozila i prodajnih mjesta na mrežnim stranicama Fonda koji ulaze u provedbu mjere.

Objava Javnog poziva za fizičke i pravne osobe očekuje se početkom lipnja.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: NatječajiNovosti

Skip to content
Visit Us On Facebook