Visit Us On Facebook

PRIČE NAŠIH OPG-ovaca: OPG BUTKOVIĆ SINIŠA

Objavio RADA

OPG Butković Siniša nalazi se u Miljanovcu, naselje u općini Sirač. Nositelj gospodarstva, Siniša Butković, rođen je 24.03.1979. godine. Nositelj je završio srednju školu za automehaničara. Trenutno radi u poduzeću Intercal d.o.o. Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Upisnik poljoprivrednika upisano je 6.2.2018. godine kada je nositelj uvidio perspektivu u poljoprivrednoj proizvodnji kao izvoru prihoda za ostvarivanje dovoljno prihoda za zadovoljavajuće životne standarde. U svrhu kvalitetnije poljoprivredne proizvodnje nositelj pohađa sve dostupne radionice i predavanja.

PRIČE NAŠIH OPG-ovaca: OPG BUTKOVIĆ SINIŠA 1

U Razvojnu agenciju Daruvar javio se sa željom da se prijavi na natječaj za mjeru 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava te je kroz isti ostvario potporu u iznosu od 15.000€.

PRIČE NAŠIH OPG-ovaca: OPG BUTKOVIĆ SINIŠA 2

Cilj projekta je modernizacija i unapređenje procesa rada i poslovanja. Obnovom mehanizacije i opreme stvoriti će se uvjeti za daljnje širenje proizvodnog kapaciteta gospodarstva. Planirani rezultati projekta je da gospodarstvo za 5 godina dosegne do matičnog stada od 40 grla, te je očekivana proizvodnja od minimalno 40-ak janjaca što će gospodarstvu osigurati dovoljno prihoda za dostojanstven život i ostanak na ruralnom području kao i nastavak širenja gospodarstva. 

PRIČE NAŠIH OPG-ovaca: OPG BUTKOVIĆ SINIŠA 3

Kroz projekt se uložio u mehanizaciju što se vidi iz  kupnje  rabljenog traktora ,novog okretača sijena, nove roto kose i kupnje  novog hidrauličnog malčera.

PRIČE NAŠIH OPG-ovaca: OPG BUTKOVIĆ SINIŠA 4

Zahvaljujemo se našim klijentima na povjerenju i veselimo se novim projektima!

Podijeli
Skip to content
Visit Us On Facebook