Visit Us On Facebook

PRIČE NAŠIH PODUZETNIKA : BATINJANI BETON j.d.o.o.

Objavio RADA

27.12.2012. godine poduzeće Batinjani beton j.d.o.o. započelo je s poslovanjem, osnovano je od strane Zorice Jakupec koja je i danas vlasnica. Do 2016. godine Zorica Jakupec je bila i direktorica poduzeća, odnosno odgovorna osoba, a posljednje tri godine tvrtkom rukovodi sin Zoran Jakupec, kao direktor i odgovorna osoba.

Zoran Jakupec rođen je 22.01.1981. godine. Završio je srednju ekonomsku školu u Daruvaru. Cijeli dosadašnji radni vijek je proveo u građevinskoj djelatnosti, gdje je stekao veliko iskustvo i razvio organizacijske sposobnosti. Nakon završene srednje škole 2001. godine zapošljava se u obiteljskom poduzeću Akustik građenje d.o.o., gdje najprije obavlja poslove nabave, a potom ulazi u upravu tvrtke i postaje direktor.

Poduzeće se bavi građevinskim poslovima, izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, rekonstrukcijom objekata, postavljanjem fasade, vršenjem iskopa građevinskom mehanizacijom, rušenjem starih zgrada, uređenjem puteva, te održavanjem lokalnih puteva u zimskom periodu. 2014. godine poduzeće je otvorilo i trgovinu odjećom. Svoje djelatnosti poduzeće obavlja na području cijele Hrvatske, s domaćim i stranim investitorima, te ima u novije vrijeme ugovorene poslove na području EU, uglavnom u Njemačkoj.

2019. godine Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao je Javni natječaj za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod poslodavaca koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada, odnosno kod osoba s invaliditetom koje se samozapošljavaju i obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada i tako je počela suradnja između Batinjani beton j.d.o.o. i Razvojne agencije Daruvar.

Razlozi ulaganja bili su:

  • Povećanje kapaciteta proizvodnje
  • Ograničen kapacitet postojeće mehanizacije
  • Zastarjela oprema i česti kvarovi
  • Širenje poslovanja
  • Zadržavanje kupaca
  • Modernizacija prostora
  • Mogućnost sigurnog plasmana proizvedenog,

a cilj ulaganja kupovina opreme, vozila i uređenje poslovnih prostora.

Poduzeće je 30. studenog 2020. godine potpisalo Ugovor o dodjeli posebnih sredstava sa Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom kojim mu je ukupno dodijeljeno 197.742,46 kn posebnih sredstava u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osobe s invaliditetom kod Korisnika kroz razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa. Razdoblje provedbe projekta: od 30. studenog 2020. do 30. studenog 2023.

Suradnja između Razvojne agencije Daruvar i Batinjani beton j.d.o.o. nastavila se te Razvojna agencija vodi provedbu projekta poduzeću.

Ovim projektom, ugovoreno je zapošljavanje osobe s invaliditetom, nabava vozila, nabava opreme za građevinu koja je potrebna za poslovanje, te uređenje i opremanje prostora u PZ Dalit.

Poduzeće je putem projekta do sad nabavilo lako gospodarsko vozilo.

Ulaganja koja se provode i koja će se tek provesti kroz ovaj projekt sigurno će doprinijeti ostvarenju dugoročnih ciljeva poduzeća.

Sretni smo što smo dio ovakvih priča. Zahvaljujemo se našim klijentima na povjerenju.
Veselimo se novim projektima i novim suradnjama!

Podijeli
Skip to content
Visit Us On Facebook