Visit Us On Facebook

Procjena potreba organizacija civilnoga društva za jačanje njihovih kapaciteta u okviru Europskih strukturnih i investicijskih fondova 2021. – 2027.

Objavio RADA

U okviru procesa programiranja korištenja Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova za financijsko razdoblje 2021. – 2027., Ured za udruge provodi procjenu potreba organizacija civilnoga društva za jačanje kapaciteta i korištenje sredstava ESI fondova za aktivnosti organizacija civilnoga društva. Kapaciteti socijalnih partnera i organizacija civilnoga društva ključni su za uspješnu provedbu ESI fondova i politika koji su njima podržani.

Cilj provođenja procjene potreba je istražiti stavove predstavnika organizacija civilnoga društva o prioritetima financiranja aktivnosti u okviru četiri glavna prioriteta Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. (tržište rada, obrazovanje i cjeloživotno učenje, socijalno uključivanje i zdravstvo) te utvrditi kapacitete organizacija civilnoga društva za provedbu projekata financiranih sredstvima ESI fondova.

Procjena potreba provodi se putem upitnika usmjerenog predstavnicima organizacija civilnoga društva. Upitnik je dostupan na poveznici.

Rok za popunjavanje upitnika je 2. studeni 2021. do 12 sati.

Više na: POVEZNICA

Podijeli
Categories: Novosti

Skip to content
Visit Us On Facebook