Visit Us On Facebook

Radni posjet Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije

Objavio RADA

U svrhu razmjene iskustva i jačanja daljnje suradnje posjetili smo Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije u Virovitici. Ugostio nas je Josip Hetrih, zamjenik direktora Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitički-podravske županije. Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije nalazi se na 4 lokacije, Virovitica, Orahovica, Pitomača i Slatina na kojima poduzetnici mogu dobiti svu potrebnu infrastrukturu i savjetovanje, kako bi put od ideje do tržišta učinili bržim i jednostavnijim.

Mreža poduzetničkih inkubatora poduzetnicima nudi: subvencionirani zakup poslovnog prostora, pružanje savjetodavne pomoći, organiziranje stručnih seminara po subvencioniranoj cijeni subvencionirane usluge knjigovodstva, subvencionirani najam namještaja i opreme, najam konferencijske dvorane, kreativnu poduzetničku klimu, besplatan parking, promociju na web stranici, promociju na sajmovima, besplatan brzi Internet pristup, registraciju sjedišta poduzeća na adresi Poduzetničkog inkubatora, vlastiti poštanski sandučić, izradu poslovnog plana i investicijske studije.

S obzirom na projekt prekogranične suradnje, koji provodi Grad Daruvar, kroz koji će se urediti i pokrenuti Digitalni inovacijski centar, dobra iskustva u praksi i ideje zasigurno će nam biti od velike koristi. Zahvaljujemo se Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici na gostoprimstvu!

Podijeli
Categories: Novosti

Skip to content
Visit Us On Facebook