Visit Us On Facebook

Šestomjesečno osposobljavanje
za tehničara za telekomunikaciju!

Šestomjesečno osposobljavanje za tehničara za telekomunikaciju! 1

Edukacija telekomunikacijskih sustava

Šestomjesečno osposobljavanje za tehničara za telekomunikaciju sastoji se od teorijskih i praktičnih edukacija. Edukacije se održavaju u Digitalnom inovacijskom centru Daruvar gdje je svakom polazniku osigurano računalo, ugodna atmosfera za rad te profesionalna i prijateljska podrška našeg predavača.

Edukacije traju pet dana u tjednu, osam sati dnevno. Održat će se više od 1000 sati osposobljavanja gdje će svi polaznici naučiti čitati projekte telekomunikacijske infrastrukture. Svim polaznicima bit će osigurana mjesečna naknada razmjerno danima provedenim na osposobljavanju te putni troškove.

Prijaviti se mogu osobe iz cijele Hrvatske koje su prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ-a) u trenutku prijave te imaju završeno minimalno četiri razreda srednje škole.

Dođite u Daruvar kako bi besplatno proširili svoje znanje i vještine u području optičko telekomunikacijskih sustava gdje vam je osigurana i naknada, putni troškovi te učenje u ugodnoj atmosferi sa novom opremom i stručnim vodstvom!

16 polaznika po generaciji

6 mjeseci edukacije

40 sati edukacije tjedno

Ukupno preko 1000 sati

Najčešća pitanja.

Prijaviti se mogu sve nezaposlene osobe iz cijele Hrvatske koje su prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ-a) u trenutku prijave te imaju završeno minimalno četiri razreda srednje škole.

Prijaviti se možete putem upitnika na web stranici ili slanjem životopisa na mail razvojna.agencija@daruvar.hr

Za sva dodatna pitanja javite se na mail razvojna.agencija@daruvar.hr te ćemo vas povratno kontaktirati.

Edukacije se održavaju u novom Digitalnom inovacijskom centru Daruvar gdje je svim polaznicima osigurana nova oprema za rad.

Osposobljavanje traje 6 mjeseci, pet dana u tjednu, osam sati dnevno.

Edukaciju provodi Mario Rakarić, mag.ing.el.

Polaznici koji nisu u mogućnosti svaki dan putovati na edukacije trebat će pronaći smještaj u Daruvaru.

Novčana naknada polaznicima se isplaćuje razmjerno danima provedenim na osposobljavanju u dnevnom iznosu kojeg utvrđuje Upravno vijeće HZZ-a Odlukom. Iznos se najčešće kreće u visini minimalne hrvatske plaće.

Polaznici imaju pravo na naknadu za prijevoz od mjesta prebivališta/boravišta do mjesta gdje se odvija osposobljavanje. Iznos i način određivanja putnih troškova određuje se za svakog polaznika sukladno Odluci koju donosi Upravno vijeće HZZ-a.

Šestomjesečno osposobljavanje za tehničara za telekomunikaciju! 2

Prijava na šestomjesečno osposobljavanje!

Molimo Vas da nakon ispunjenja ove prijavnice svoj životopis pošaljete na mail "razvojna.agencija@daruvar.hr".
Šestomjesečno osposobljavanje za tehničara za telekomunikaciju! 3

Novosti o edukacijama

ots-gen-II-objava-5 (2)

OTS – Primjena teorijskog znanja na terenu

Polaznici edukacijskog programa za optičko-telekomunikacijske sustave su uronjeni u svijet planiranja i projektiranja stvarne svjetlovodne infrastrukture. Ovaj modul, bogat praktičnim…
ots-gen-II-objava-4 (3)

OTS – Praktična primjena znanja

Kroz daljnje module obrazovnog programa za optičko-telekomunikacijske sustave, polaznici prelaze iz teorijskog učenja u intenzivne praktične vježbe. Ovaj segment obrazovanja…
druga-generacija-ots (11)

Druga generacija OTS edukacija

Danas, 01.12.2023. u Digitalnom inovacijskom centru Daruvar održano je uvodno predavanje za 19 polaznika koji će pohađati edukacije za tehničara…
Skip to content
Visit Us On Facebook