Visit Us On Facebook

Završen projekt prvijenac Razvojne agencije Daruvar

Objavio RADA

Nakon 18 mjeseci provedbe, točnije 30.09.2021. godine projekt je završio i sve planirane aktivnosti uspješno su provedene.

Kroz provedbu smo pružili konzultacije čak 91 poduzetniku ili potencijalnom poduzetniku.

Osim konzultacija održali smo 15 radionica na razne teme korisne poduzetnicima i opg – ovcima u Daruvaru te općinama Dežanovac, Končanica i Sirač.

Web stranica Razvojne agencije Daruvar na kojoj redovno objavljujemo novoobjavljene natječaje, novosti i brojne stručne članke je redizajnirana te je izrađen newsletter.

Osim redizajna stranice, izradili smo i nove web alate kojima smo omogućili poduzetnicima, i onima koji to žele biti, procjenu putem upitnika jesu li oni zapravo podobni za poduzetništvo, koji pravni oblik poduzeća bi za njih bilo najbolje otvoriti te alat za procjenu poslovnog subjekta kojim poduzetnici na temelju financijskih pokazatelja dobivaju ocjenu poduzeća.

Također, kroz projekt smo dobili i pojačanje u Razvojnoj agenciji, zaposlena je 1 osoba na puno radno vrijeme, na radnom mjestu stručni suradnik za izradu projekata, organizaciju događanja, edukaciju i marketing.

Završen projekt prvijenac Razvojne agencije Daruvar 1

Veliki trud smo uložili u povezivanje subjekata na području našega djelovanja, u Daruvaru, Dežanovcu, Končanici i Siraču, tako da smo održali 6 događanja. Organizirali smo 2 konferencije vezane za razvoj poduzetništva, Konferencija „Rame uz rame“ na temu poduzetništva i Konferencija „Odvaži se“ na temu turizma. Održala su se i 4 okrugla stola, po jedan u svakoj Općini gdje su se aktivnosti odvijale, na temu „Poslovanje OPG-a u vrijeme pandemije“ u Dežanovcu, Končanici i Siraču, te na temu „Žensko poduzetništvo“ u Daruvaru.

Projekt „Poboljšanje usluge za MSP-ove na području grada Daruvara i općina Dežanovac, Končanica i Sirač“ odobren je u ukupnom iznosu od 519.674,76 kn te je sufinanciranje Europske unije iznosilo 379.571,53kn!

Primarni cilj projekta bio je stvaranje povoljne poslovne klime na području Grada Daruvara te Općina Dežanovac, Končanica i Sirač, za razvoj poduzetništva, promicanje poduzetništva u društvu, omogućavanje MSP-ovima lakši pristup informacijama o mogućnostima i infrastrukturi koju nude poduzetnički potporne institucije koji smo i ostvarili uspješnom provedbom svih aktivnosti projekta.

Podijeli
Categories: Novosti

Skip to content
Visit Us On Facebook