Visit Us On Facebook

Ždralice pokreću i osnažuju članove društva

Objavio RADA

Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je – izbjegavajte ga!

Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je – naučite ga!

Tko zna, a ne zna da zna, spava – probudite ga!

Tko zna i zna da zna, mudar je – slijedite ga!

Konfucije

U subotu, 27. ožujka naše Ždralice u prostoru Društveno-kulturnog centra Daruvar održale su izložbu modnog dizajna gdje su polaznici osposobljavanja izložili svoje radove.

U sklopu izložbe održala se i svečana podjela Potvrda o završenoj edukaciji. Uz Potvrde za završeni trening modnog dizajna pod vodstvom Ane Boroš Bosanac, polaznici su dobili i Potvrde za završene radionice osnaživanja na tržištu rada, koje je vodila ravnateljica Razvojna agencija Daruvar Danica Cetin Pajer.

Da bi ovaj događaj bio ono što zapravo jest, bitan i poseban, pobrinuo se naš gradonačelnik Damir Lneniček koji je polaznicama uz njihove Potvrde dodijelio ruže. Uz njega, podršku Ždralicama i polaznicama svojim prisustvom pružila je dogradonačelnica Vanda Cegledi.

Možda zvuči malo, ali Ždralicama i polaznicima trening modnog dizajna te radionice osnaživanja na tržištu rada znače puno. Kroz projekt Ždralice pokreću ovim aktivnostima polaznice će se zaista pokrenuti. Kao pripadnici marginaliziranih skupina, dugotrajno nezaposleni, teško se probijaju na tržištu rada, no ulaganjem u svoje znanje će ojačati i biti spremni pokoriti tržište rada!

Od 12 polaznika kroz projekt Ždralice pokreću planirano je zapošljavanje čak 7, a za ostale smo sigurni da će stečenim znanjem uspjeti pronaći svoj posao iz snova.

Ovakvi nas trenutci svaki puta podsjete zašto volimo ovo što radimo!

Fotografije ustupila: Ana Boroš Bosanac

Podijeli
Categories: Novosti

Skip to content
Visit Us On Facebook